Просторовий розвиток

Порядок визначення та відшкодування Мереф’янській міській раді збитків, заподіяних внаслідок невикористання земельних ділянок, самовільного зайняття земельних ділянок та використання земельних ділянок з порушенням законодавства

На території Мерефʼянської міської ради значна кількість субʼєктів господарювання використовують земельні ділянки з порушенням чинного законодавства, тобто без оформлення правовстановлюючих документів на земельні ділянки. В результаті чого Мерефʼянська міська рада неодержувала дохід від сплати за користування земельними ділянками. А також проблемою є довготривале та проблематичне оформлення документів землекористування, а саме отримання витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку та відмови в реєстрації договорів оренди земельних ділянок.

Детальніше

Створення установи «Агенція місцевого розвитку Коблівської ОТГ», як інструменту сталого розвитку території громади

Низька спроможність ефективного використання наявного в громаді ресурсного потенціалу, а також низький місцевий економічний та територіальний розвиток Коблівської ОТГ внаслідок обмеженості фінансових ресурсів та недостатності кадрового потенціалу дали поштовх для створення Агенції, як одного із ефективних інструментів впровадження успішної місцевої економічної політики в громаді.

Детальніше

Стратегія сталого розвитку Вакулівської ОТГ на період до 2020 року

Необхідність підготовки, розробки та затвердження Стратегії сталого розвитку викликано зміною соціально-економічної ситуації , як в Україні так і в Дніпропетровській області, ухвалення змін до бюджетного та податкового законодавства, якими визначаються нові підходи до фінансування проектів та програм регіонального розвитку.

Детальніше

Консолідація зусиль громади і влади: успішна ініціатива ОСББ у багатоквартирному житловому фонді міста Мерефа

Враховуючи позитивний досвід роботи ОСББ, громадяни, що мешкають у приватних садибах, також розпочали роботу по створенню органів самоорганізації населення (ОСН).

Детальніше

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *